HTML

Köcsögduda

Friss topikok

  • Hajmási: Hányadik a háromból, az a vékony kopaszkás, aki az ebéd utáni záróra előtt olyan önfeledt lelkesed... (2007.12.12. 23:49) A nemzet csalogányai

Linkblog

A nemzet csalogányai

2007.12.12. 22:24 irgalmatlannover

A budai népek felkapott ebédelőhelye a Csalogány 26 olyan mint a 11 éves Bianca Ryan az amerikai csillag születikből. Hogy tudniillik, hiában van neki már pályafutása hajnalán vitnihjuszton hangja - az aranyéremért fejcsere vár rá, mint Akaiwa márkájú lengyelpiacos videónkra a miskolci gelkában. Érted, frizura, smink, cipő, ruha, satöbbi.
Ami a szinesztéziába ojtott kis delmedicót és a Csalogány 26 összefüggését illeti:
1. holnap gyorsított eljárásban kirúgni a két éttermi fogyatékos pincérnek látszó tárgyat, és kisvártatva, ámde nem habozva a harmadikat is.
2. mégiscsak felhívni egy belső építészt, vagy legalább kikérni anyuka véleményét
3. százszor leírni, hogy "soha többet nem főzök céltalan levest krumpliból"
+1 És nem is főzni.

Aztán jöhet a szarvasgombás rizottó velővel, meg a borjúnyelv vajretekkel. Na.

1 komment

Címkék: étterem csillag rizottó pincér csalogány delmedico vajretek gelka

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsogduda.blog.hu/api/trackback/id/tr39262183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajmási 2007.12.12. 23:49:01

Hányadik a háromból, az a vékony kopaszkás, aki az ebéd utáni záróra előtt olyan önfeledt lelkesedéssel pecsételget az egyik asztalnál, mint a Szigorúan ellenőrzött vonatokban a Milos? De különben mindegy. Menjen inkább vasutasnak.
süti beállítások módosítása